This page is

НИЕ СМЕ ЕКИП

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИЯ

ЕКИП ОТ ИНСТРУКТОРИ

Представяме Ви експертите, с които работим за вашето по- добро и здраво Аз.

Избрали сме хора, в които вярваме и чиято философия споделяме. За нас е важно да знаем, че сте в сигурни ръце. До Вас застават професионалисти, които да Ви съпроводят от първите стъпки до най- високо ниво!

Samantha Thompson

Personal Trainer
5/5

Dreama Leos

Personal Trainer
3.2/5

Lewis Gordon

Personal Trainer
4.5/5

КОНДИЦИЯ

Включването на кондиционни тренировки в спортната програма е много по- важно отколкото предполагаме. Човек спортува, не само за да изглежда по- добре, а и за да подобри общото си състояние. Ежедневието на повечето от нас е лишено от всякаква физическа активност, от което произхождат и безброй здравословни проблеми.  Стандартните фитнес занимания подобряват вънпния вид, но не се справят изцяло с проблема „Заседнал начин на живот“. Тук, за да подобрят  атлетичните качества на тялото, се намесват кондиционните тренировки.

Сила

Безспорно най- бързият и ефективен метод за постигане на атлетично и красиво тяло са силовите тренировки. Ползите от тях, обаче не се изчерпват само с подобряването на външния вид. Правилно изготвеният тренировъчен режим поддържа мускулната маса, стимулира хормоните и спомага за бързото изгаряне на мазнините. Ако целта Ви е да забързате метаболизма си, силовите тренировки са доказаният помощник. Вижте първите резултати до 3-4 седмици след започване и продължете, за да им се радвате и в бъдеще!

ИЗДЪРЖЛИВОСТ

Правилното разпределение на енергията по време на тренировка е ключът към успеха във всеки един спорт. Като „възпитаваме“ тялото да се справя с различни по интензитет натоварвания, подобряваме сердечно- съдовата издържливост, работим за опимален пулс по време на тренировка и стимулираме работата на респираторните органи. При тренировките за издържливост е важно да определите целите си и да ги следвате в дългосрочен план.

ЙОГА

Йога не е просто спорт, а начин на живот. Цяла наука, водеща ни към себеопознаване и подобряване качеството на живот. Изберете учител, който ще Ви посвети в техниките на йога – физическите и дихателните упражнения, медитация и релаксация. Още след първия курс сами ще видите разликите- в тялото, мислите и светоусещането си!

Посетете нашия YouTube канал за още видеа

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Станете част от екипа на letstrain

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

251 Purple Sunset Avenue
Brooklyn, BXY 92101
office@letstrain.com